duminică, 15 aprilie 2012

Poze cu tableta Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus

Sarbatori fericite de Pasti !


(poza din interior)

... si o primavara cat mai frumoasa !


(poza de afara)


Tableta are in fata o camera de 2 megapixeli iar in spate o camera de 3 megapixeli, cu blitz, care se comporta ca o camera decenta, dar nu extraordinara, de mobil din zilele noastre - e clar mai prejos decat camera de la iPhone 4S sau Samsung Galaxy S II, dar suficienta ca sa poti pastra niste amintiri frumoase cu ea. Avem la dispozitie si anumite setari:


Are si touch focus - adica focalizeaza in zona in care atingi imaginea:


Inca doua poze:



4 comentarii:

  1. am si eu una de curand in dotare , am facut multe fotografii cu ea si filmulete si nu stiu sa le descarc in calculator...daca ma poti ajuta...dar asa...pas cu pas...ca pentru fete :)))
    multumesc anticipat !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai nevoie de Kies de la Samsung - il downloadezi (si instalezi) de aici:

    www.samsung.com/ro/support/usefulsoftware/KIES/JSP

    Dupa care e destul de simplu:
    - pornesti Kies
    - legi tableta prin cablu (cel de la incarcator) la un port USB al computerului
    - dupa ce se conecteaza (dureaza un pic) iti apare un meniu in stanga din care alegi "Fotografii" (sau "Clipuri video")
    - iti apar pozele / filmele (dureaza un pic), dintre ele selectezi cele pe care vrei sa le descarci si apoi dai "Salveaza pe PC".

    PS: sa stii ca si eu sunt fata - nick-ul derutant l-am ales tocmai ca sa ma fereasca exact de genul ala de prejudecati :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Varianta mai simpla: Conectezi cablul din dotare la calculator, se deschide o noua partitie GT-.... -> Tablet -> DCIM -> Camera. De aici le dai copy paste intr-un folder in calculator (sau cut-paste pentru a le muta cu totul) si gata. Mie nu mie se mai conecteaza tableta la Kies, sa pot face update-uri sau alte cele, zice ca nu se poate conecta. Poate din cauza Aplicatiilor...nu stiu, dar nici nu as da o revenire la starea initiala, din fabrica, ca se duce tot. Ok. Sper ca am fost de folos. Spor la treaba.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai simplu, scoti SD Cardul din tableta îl introduci într-un cititor de SD Card pe care îl conectezi la o intrare USB de la calculator.

    RăspundețiȘtergere